Home

 

Ervaringen

Little Bridge Alle materialen zitten er bij
Het fijne van Little Bridge vind ik dat met bescheiden voorbereiding maximaal resultaat behaald kan worden. De docentenhandleiding is praktisch en leidt de docent en de leerlingen op een leuke manier, stap voor stap, door het boek. Een verademing om hiermee te werken!
Francien

Domino HandpopMooi voor het digitale bord
Ik vond het erg leuk om te zien hoe ook de iets oudere kinderen nog helemaal gek zijn met Domino, de handpop. Zeker bij het aanleren van nieuwe woorden is hij van grote waarde. Het is hele mooie interactieve software. Zo wordt ook ons digitale schoolbord goed gebruikt! De leerlingen vinden het geweldig om met de karaoke-versie van de liedjes mee te kunnen zingen.
Juf Janny

Sluit goed aan bij de belevingswereld
Mijn zoon is (net) 7 en we hebben afgelopen week in een dag heel unit 1 en een stuk van unit 2 gedaan. Hij wilde steeds maar doorgaan. Hij vindt de activiteiten heel erg leuk om te doen en de oefening met het inspreken en terug horen van zijn eigen stem vond ie hilarisch. Vooral de actie en het kunnen scoren met de activiteiten bevallen hem.

VivesVives over Little Bridge
Little Bridge werd door het blad VIVES uitvoerig geĆ«valueerd. Een citaat: "De methode Little Bridge is goed van opzet en ziet er zeer aantrekkelijk uit voor zowel jonge als wat oudere leerlingen in het basisonderwijs."
Ga HIER naar de pagina met o.a. die recensie. 

cool hit counter