Home

 

Contact

Visiria Uitgeversmaatschappij te Twisk is de officiële distributeur voor alle Manic Monkey producten in Nederland. Visiria is als uitgever ondertussen al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in educatieve software voor zowel het basis- als voortgezet onderwijs. Visiria is lid van de Groep Educatieve Uitgevers (GEU) van het Nederlands Uitgevers Verbond (NUV).

U kunt Visiria op werkdagen bereiken tussen 08.30 en 17.00 uur.

VisiriaVisiria Uitgeversmaatschappij
Fostedina 2
1676 EA Twisk
Telefoonnummer: 0227-542464 - e-mail: info@visiria.nl

Bestellen

Domino Voor scholen is het schoolinformatiepakket beschikbaar voor €10,-.
Dit pakket is te bestellen via onze webshop.

Als u een vrijblijvende offerte voor de methode Little Bridge van ons wilt ontvangen, stuur ons dan een e-mail. Geef daarbij zo mogelijk duidelijk aan in welke groepen u het materiaal wilt gaan inzetten en hoeveel leerlingen er bij benadering in de groepen zitten. Wij verzorgen dan een offerte op maat voor u.

Het prijsoverzicht van Little Bridge is als pdf beschikbaar. Als uw situatie niet uitdrukkelijk genoemd staat: overleg met ons. We vinden vast een oplossing. Ook als u vanuit een overkoepelende organisatie met meer scholen gelijktijdig met Little Bridge wilt starten, of als u bereid bent om ons wat uitgebreider te rapporteren over uw ervaringen: laat het ons weten!

Ga HIER naar de pagina met o.a. de prijsinformatie

Ga HIER naar de webshop

Mocht u nog vragen hebben over Little Bridge of over de BIOS subsidies, neem dan contact op met Dieuwke Mulder via Dieuwke@LittleBridge.nl.

cool hit counter