Home

 

Little Bridge: prijzen / bestellen

Little Bridge voor thuis bestaat in totaal uit 4 delen.

Home BookLittle Bridge


Per deel bestaat de cursus uit een jaar toegang tot de website LittleBridge.com en een kleurrijk Home Book. Kosten per deel: €49,95.

Even uitproberen? Dat kan ook! Bestel deel 1 van het prachtige cursusboek met een weblicentie voor 30 dagen. U ontvangt dan 30 dagen toegang tot de website LittleBridge.com. Prijs: €19,95.
Bevalt het? Dan bestelt u de aanvullende weblicentie er later achteraan.

DigipalsOok beschikbaar zijn de Digipals. Dit zijn leuke leesboekjes behorende bij de cursus. Meer informatie over de leesboekjes vindt u HIER
De leesboekjes zijn per stuk beschikbaar voor €5,- of als pakket van vijf verschillende leesboekjes voor €22,50.

Op dit moment is er ook nog een voordelige alternatieve oplossing beschikbaar om met Little Bridge aan de slag te gaan. In dat geval maakt u gebruik van een CD-ROM versie van het pakket (bedoeld voor 1 computer). Internet is bij deze versie niet aan de orde. Daarbij is ook een (iets eenvoudiger) werkboek inbegrepen. De kosten daarvan: per deel €39,95. Van deze versie zijn twee delen leverbaar.

U kunt al deze producten direct via de Visiria Webshop bestellen. 
Klik HIER om naar de webshop te gaan.

Een paar ervaringen

LittleBridge.com voor thuis
Onze dochter (7, groep 4) is razend enthousiast. Ze is als het enigszins mogelijk is elke dag bezig. Door de mogelijkheid de opdachtjes te herhalen kan de aangeboden leerstof bezinken. In het geval van onze dochter zou zij graag sneller gaan dan nu mogelijk is in verband met de uitgave van de units in brokjes. Ze verkent langzamerhand de site….

Sluit goed aan bij de belevingswereld
Mijn zoon is (net) 7 en we hebben afgelopen week in een dag heel unit 1 en een stuk van unit 2 gedaan. Hij wilde steeds maar doorgaan. Hij vindt de activiteiten heel erg leuk om te doen en de oefening met het inspreken en terug horen van zijn eigen stem vond ie hilarisch. Vooral de actie en het kunnen scoren met de activiteiten bevallen hem.
Christa

Mijn dochter is erg enthousiast! Ik ook trouwens. Het zit erg goed in elkaar, erg interactief. Het napraten en meezingen vindt ze geweldig, en het game-element, en het echte Engeland gevoel, in combinatie met de cd en het boek. Ik moest van mijn dochter schrijven dat ze het fantastisch vindt! Ze leert het snel, makkelijk en op een hele leuke manier.
Groet - Sylvia

 

cool hit counter