Home

 

Little Bridge: voor thuis

Jonge kinderen vinden het heel spannend om een vreemde taal te leren. En het mooie is dat juist jonge kinderen zich een vreemde taal heel snel eigen maken. Gebruik die natuurlijke belangstelling om ze een voorsprong in hun verdere leven te geven met "Little Bridge". 

Little Bridge ThuisLittle Bridge is een cursus Engels voor kinderen vanaf 6 jaar. Kinderen krijgen in een leuke en veilige webomgeving de mogelijkheid om opdrachten uit te voeren en heel snel de Engelse taal te leren. Elke maand wordt er een nieuw hoofdstuk vrijgegeven.  

Bij de website is een ondersteunend Home Book beschikbaar. Door de combinatie website en werkboek worden extra snel resultaten bereikt. De cursus begint makkelijk maar na enkele maanden al zal blijken dat uw (klein-)kind de eerste gesprekken in het Engels probleemloos kan voeren. En kijk maar uit: voor u het weet verbeteren ze uw uitspraak!

Voor jonge kinderen is Little Bridge meer dan alleen een cursus Engels. Je kunt namelijk via de website contact hebben met leeftijdsgenootjes die ook bezig zijn zich de Engelse taal eigen te maken. Verder zijn er leuke spelletjes beschikbaar (in het Engels) waardoor kinderen elke dag met Little Bridge aan de slag willen!

Voor meer informatie over de cursus klik HIER.

cool hit counter