Home

 

Little Bridge: de cursus

Geef uw (klein-)kind nu een voorsprong met Engels met behulp van de methode Little Bridge.
Deze cursus voor thuis bestaat in totaal uit 4 delen. Little Bridge leidt op voor erkende niveaus: de boeken en de webinhoud sluiten aan op de Cambridge Exams for Young Learners.

LittleBridge.comVia de veilige en prachtige webomgeving (LittleBridge.com) kunnen kinderen de digitale opdrachten van de cursus uitvoeren. Daarbij zullen ze vast en zeker de hond Domino willen adopteren als hun huisdier. Maar pas op: Domino verwacht wel dat er regelmatig voor hem wordt gezorgd!

Maandelijks komt er een nieuw hoofdstuk van Little Bridge via de website beschikbaar. Binnen een hoofdstuk zijn voldoende opdrachten beschikbaar. Naast lees- en schrijfopdrachten zijn er ook spreekopdrachten, liedjes en spelletjes beschikbaar. (Voor de spreekopdrachten is aansluiting van een microfoon uiteraard noodzakelijk).

Op de website is er ook een chatfunctie beschikbaar die het mogelijk maakt om direct in contact te komen met andere kinderen die ook met Little Bridge Engels leren. Zo kunnen zij het geleerde ook direct in de praktijk brengen. Alle berichten die binnen deze chatfunctie worden verstuurd worden gecontroleerd. Het is een veilige webomgeving.

Bij de website hoort ook een kleurrijk Home Book (Er zijn 4 delen in totaal). Dit 78 pagina's tellende zorgvuldig opgebouwde boek biedt verwerkingsopdrachten, zodat de online geleerde kennis direct kan worden gebruikt. Kijk hieronder naar een aantal voorbeeldpagina's van het Little Bridge Home Book – deel 1.

HomeBook HomeBook1HomeBook 3HomeBook 4 Home Book 5

Klik HIER voor meer informatie over de kosten en de beschikbare licenties.

 

cool hit counter